PRIMĂRIA COMUNEI SĂCELE
Adresa: Str.Cetatea Histriei nr.20
Localitatea Săcele, Judetul Constanta, Cod 907260
Tel./Fax: 0241-876.005 , 0241-876.031
e-mail: primariasacele@yahoo.com

Accesibilitate
Program de lucru cu publicul
Luni - Joi: 07.30 - 16.00
Vineri: 07.30 - 13.30

 

Anunt public privind decizia etapei de incadrare COMUNA SACELE


COMUNA SACELE, prin PRIMAR OPREA ION anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM Constanta, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului: NU ESTE NECESARA EFECTUAREA EVALUARII IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI, pentru proiectul: "ASFALTARE STRAZI IN COMUNA SACELE-NORD, JUDETUL CONSTANTA", propus a fi amplasat in judetul Constanta, comuna Sacele, intravilan Sacele.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul APM Constanta din municipiul Constanta, str. Unirii, nr. 23, judetul Constanta, in zilele de luni pana vineri intre orele 9:00-13:00, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmct.anpm.ro.

Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 de zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a APM Constanta.

ANUNT


Data: 02.03.2022

Primaria Comunei Sacele organizeaza concurs de recrutare pentru functia publica de executie: INSPECTOR

Rezultate selectie dosare

Detalii Anunt

Formularul de inscriere (se descarca prin click pe link)

ANUNT


Procedura de transmitere a documentelor privind inregistrarea in registrele de stare civila a actelor de deces:

Procedura inregistrare


Model declaratie casatorie:

Declaratie casatorie

ANUNT


Amenzile contraventionale datorate la bugetul local, se platesc in contul unic "SUME INCASATE PENTRU BUGETUL LOCAL IN CONTUL UNIC, IN CURS DE DISTRIBUIRE" deschis la trezoreria Constanta.

PRIMARIA SACELE

CIF. 4859992

RO06TREZ23121A470400XXXX

Ordin Administratia Publica 7166/2017

Pozitia geografica a comunei Săcele

Localitatea se afla situat la N-E judetului Constanta, sud-estul României , la 20 km de orasul Navodari.
Comuna Sacele se învecineaza cu: comuna Istria la nord, Lacul Sinoe la nord-est, comuna Corbu la est si sud-est, comuna Mihail Kogalniceanu la sud, Comuna Târgusor la sud-vest, comuna Cogealac la vest si nord-vest

Comuna Sacele este localizata la jumatatea distantei dintre Constanta si Tulcea si face parte din zona litoralului românesc, pe o lungime de 24,5 km, în lungul Grindului Chituc. La vest de ea este pozitionata marginea estica a Podisului Dobrogei, iar la est se afla zona lagunar-deltaic (lacurile Nuntasi, Tuzla si partea sudica a lacului Sinoe, precum si grindul Chituc)

Situata la aproximativ 12 km sud de Cetatea Histria, zona comunei Sacele, fost Peletlia, a facut parte din teritoriul Cetatii. Cetatea Histria a fost fondata la sfarsitul secolului VII i. Hr., ca port pe actualei lagunei Sinoe - fost golf deschis la mare, de catre colonistii din Milet, dobandind in perioada greaca si elenistica un rol important in Pontul Euxin din punct de vedere economic. Date istorice cu privire la anul infiintarii comunei Sacele nu se cunosc cu exactitate, ele pierzindu-se in negura vremii.Obiective turistice

Grindul Chituc
Lacul Nuntasi
Refugiul ornitologic Corbu-Nuntasi-Histria
Asezari din epoca elenistica, secolul III-II î. Hr.
Asezari din epoca romana timpurile, secolul I-IV
Asezare din epoca migrantilor, secolul al X-XI
Turnul din epoca antica