PRIMĂRIA COMUNEI SĂCELE
Adresa: Str.Cetatea Istriei nr.20
Localitatea Săcele, Judetul Constanta, Cod 907260
Tel./Fax: 0241-876.005 , 0241-876.031
e-mail: primariasacele@yahoo.com

Program de lucru cu publicul
Luni-Vineri : 08.00-16.00

 

ANUNT


Primaria Comunei Sacele , judetul Constanta anunta organizarea licitatiei publice in data de 17 martie 2017, orele 11:00 , la sediul Primariei , in vederea vanzarii unui imobil situat in Sacele, str. Popia nr. 2A compus din teren intravilan, categoria de folosinta "curti-constructii", in suprafata de 1.430 m.p., identificat sub numele "Teren Tabacarie" la pozitia nr. 212 din inventarul domeniului privat al comunei Sacele, avand ca vecinatati la N - Mihalcea Marica, E - Tiribendea Catalin si str. Popia, S -most. Apetre Alexandru, V - Comuna Sacele si constructie parter spatiu comercial nefinalizata cu suprafata construita desfasurata de 122 m.p. ce face parte din domeniului privat al comunei Sacele.

Inscrierea se face pana cel tarziu data de 17.03.2017, orele 9:00.

Caietul de sarcini si relatii suplimentare pot fi obtinute la sediul Primariei Comunei Sacele si la telefon 0241/876005.

Pozitia geografica a comunei Săcele

Localitatea se afla situat la N-E judetului Constanta, sud-estul României , la 20 km de orasul Navodari.
Comuna Sacele se învecineaza cu: comuna Istria la nord, Lacul Sinoe la nord-est, comuna Corbu la est si sud-est, comuna Mihail Kogalniceanu la sud, Comuna Târgusor la sud-vest, comuna Cogealac la vest si nord-vest

Comuna Sacele este localizata la jumatatea distantei dintre Constanta si Tulcea si face parte din zona litoralului românesc, pe o lungime de 24,5 km, în lungul Grindului Chituc. La vest de ea este pozitionata marginea estica a Podisului Dobrogei, iar la est se afla zona lagunar-deltaic (lacurile Nuntasi, Tuzla si partea sudica a lacului Sinoe, precum si grindul Chituc)

Situata la aproximativ 12 km sud de Cetatea Histria, zona comunei Sacele, fost Peletlia, a facut parte din teritoriul Cetatii. Cetatea Histria a fost fondata la sfarsitul secolului VII i. Hr., ca port pe actualei lagunei Sinoe - fost golf deschis la mare, de catre colonistii din Milet, dobandind in perioada greaca si elenistica un rol important in Pontul Euxin din punct de vedere economic. Date istorice cu privire la anul infiintarii comunei Sacele nu se cunosc cu exactitate, ele pierzindu-se in negura vremii.Obiective turistice

Grindul Chituc
Lacul Nuntasi
Refugiul ornitologic Corbu-Nuntasi-Histria
Asezari din epoca elenistica, secolul III-II î. Hr.
Asezari din epoca romana timpurile, secolul I-IV
Asezare din epoca migrantilor, secolul al X-XI
Turnul din epoca antica